M-merkki

Vapaat työpaikat

Tervetuloa mukaan Mastereiden porukkaan!

Master Kodit Oy on kasvava rakennusliike, joka kuuluu Master Yhtiöt Oy -konserniin.
Kohteemme ovat 1.000 m2:n rivitaloista aina 3.500 m2:n kerrostaloihin
Uudellamaalla, Pirkanmaalla sekä Pohjois-Karjalassa.

 

HANKEKEHITTÄJÄ

Innostaako hankekehitys kasvavan yrityksen matkassa? Onko sinulla kirkas näkemys siitä, mitä tontille voisi rakentaa? Kanssamme voit löytää paikkasi tulevaisuuden menestyjänä asuntomarkkinoilla. Mikäli sinulla on ripaus bisnesvainua ja hyviä ideoita hae meille töihin!

Tässä roolissa olet avaintekijänä yrityksen elinvoimaisuuden varmistamisessa. Työnkuvaasi kuuluu potentiaalisten tonttien kannattavuuden arviointi tutustumalla alueiden kaavamääräyksiin, arvioimalla rakentamiskustannuksia ja selvittämällä asuntojen markkinatilannetta. Keskiössä on myös kaavakehitysmahdollisuuksien kartoittaminen, jossa tarkoitus on etsiä yleiskaavassa tehokkaampaan asumiseen tarkoitettuja asuinalueita, joissa asemakaava on vanhentunut tai tehoton. Jatkuva yhteydenpito kiinteistön ja tontin omistajiin on merkittävässä roolissa, sillä nämä poikivat ostomahdollisuuksia.

Perehtymällä karttoihin ja kaavoihin hankekehittäjä on perillä kaupunkien sekä kuntien tulevaisuuden tonttitarjonnasta. Lisäksi alueiden hintatason ja myynnissä olevien kohteiden selvittäminen kuuluu hankekehittäjän toimenkuvaan, sillä näiden tietojen pohjalta rakennetaan laadittu liiketoimintalaskelma sekä mahdollinen päätös hankinnasta.

Odotamme hakijalta ensisijaisesti bisnesvainua, kiinnostusta alaan sekä aitoa intoa kehittyä tehtävässä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työpaikka sijaitsee Vantaalla.

Tarjoamme kilpailukykyisen tulospalkkauksen ja vastuullisen tehtävän.

Mikäli kiinnostuit, kuulemme mielellämme sinusta lisää! 

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoive osoitteeseen teemu.auvinen@masterkodit.fi.

 

VUOSIKORJAUSMESTARI

Kiinnostaako sinua vuosikorjausprosessi kasvavan yrityksen matkassa? Omaatko kärsivällisen luonteen, jolle aikataulu ja järjestelmällisyys on tuttua. Sinä joka, pidät haasteista ja niiden ratkaisemisesta, olisit meille erinomainen työpäällikkö vuosikorjauksiin. Pääset mukavaan ja kannustavaan työyhteisöön, jolle tiimityöskentely on menestymisen takuu. Tulet olemaan tärkeä osa toiminnankehitystä ja pääset vaikuttamaan tuotantomme suunnitteluun sekä toteuttamiseen.

Tässä tehtävässä tulet olemaan vastuussa vuosikorjaus prosessista, johon sisältyy mm. vuosikorjauskokousten pitäminen, korjausten organisointi ja valvonta, toiminnankehitys tuotannossa ja korjauksissa sekä systemaattisen tekemisen ja dokumentoinnin kehitys.

Odotamme hakijalta rakennusalan ymmärrystä sekä teknistä osaamista. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit, kuulemme mielellämme sinusta lisää! 

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoive osoitteeseen teemu.auvinen@masterkodit.fi.

 

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA VANTAALLE

Haluatko olla rakentamassa asukkaiden tulevaisuutta? Me Master Kodeilla rakennamme koteja suurella sydämellä. Meidät tunnetaankin joustavuudesta ja asiantuntevuudesta. Arvostamme halua kantaa rohkeasti vastuuta. Olisitko sinäkin yksi meistä? Pääset heti tekemisen meininkiin, sillä aloitamme uuden puukohteen Vantaalle sopivan henkilön löydyttyä. Vastaavana työnjohtajana toimit työmaan johtotähtenä, joka vastaa sen turvallisesta toteuttamisesta ajallisten, laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Toivomme sinulta rakennusmestarin- tai insinöörin tutkintoa ja 3-4 vuoden työkokemusta.

Mikäli kiinnostuit, kuulemme mielellämme sinusta lisää! 

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoive osoitteeseen teemu.auvinen@masterkodit.fi.

 

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA

Uudellemaalle ja Pirkanmaalle

Vastaavana työnjohtajana vastaat työmaan turvallisesta toteuttamisesta ajallisten, laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Johdat työmaata tavoitteellisesti ja johtamisellasi varmistat, että alaisesi ja yhteistyökumppanisi voivat toteuttaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti.

Olet ennakkoluuloton rakentaja, joka haluaa kehittää ja tehostaa alan perinteisiä toimintatapoja ja työmenetelmiä. Sinulla on tapana suunnitella asioita ennakkoon, sekä osaat organisoida ja neuvotella asioista tavoitteiden saavuttamiseksi.

Odotamme sinulta rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa ja 3-4 vuoden työkokemusta.

Mikäli kiinnostuit, kuulemme mielellämme sinusta lisää! 

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoive osoitteeseen teemu.auvinen@masterkodit.fi.

 

TYÖN­JOH­TO­HAR­JOIT­TE­LI­JOI­TA

Uudellemaalle, Pirkanmaalle ja Joensuun seudulle

Työskentelet yhdessä kokeneen työnjohtomme kanssa, jolta saat tukea tekemiseesi. Pääset oppimaan uusia asioita niin rakentamisesta kuin kustannustenhallinnasta sekä tilaustoiminnasta että alihankkijoiden kanssa työskentelystä. Meillä pääset kiinni tekemisen meininkiin ja arvostamme oma-aloitteisuutta ja oikeaa asennetta ja ennakkoluulottomuutta rakennusalan ammattilaiseksi kasvamisessa.

Meillä on myös mahdollisuus tehdä opintoihisi liittyä diplomi- tai lopputyö.

Mikäli kiinnostuit, kuulemme mielellämme sinusta lisää! 

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoive osoitteeseen teemu.auvinen@masterkodit.fi.

 

KYSYTTÄVÄÄ?

Lisätietoja tehtävistä antaa arkipäivisin klo 8-16:
 

Teemu Auvinen, Toimitusjohtaja

Puh. 0400 163413.

teemu.auvinen@masterkodit.fi