M-merkki
Rekry

Vapaat työpaikat

Tervetuloa mukaan Mastereiden porukkaan!

Master Kodit Oy on kasvava rakennusliike, joka kuuluu Master Yhtiöt Oy -konserniin. Kohteemme ovat 1.000 m2:n rivitaloista aina 3.500 m2:n kerrostaloihin pääkaupunkiseudulla, Tampereen alueella sekä Pohjois-Karjalassa

Haemme liiketoimintamme kasvaessa

 

Työpäällikköä pääkaupunkiseudulle

Työpäällikkönä vastaat kohteiden kustannusseurannasta, aikataulutuksesta ja sujuvuudesta. Lisäksi osallistut suunnittelun ohjaukseen, tuoden oman näkemyksen kustannustehokkaisiin ratkaisuihin.

Odotamme sinulta rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta sekä tehtävänkuvaan soveltuvaa työkokemusta. Laskenta ja suunnittelun ohjaus lasketaan eduksi, mikäli et olisi vielä toiminutkaan aikaisemmin työpäällikkönä. Olet tarkka, oma-aloitteinen ja tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toimit johdonmukaisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän avainroolissa kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa.  Pääset kehittämään alueen organisaatiota omanlaiseksesi.

Hakemukset viimeistään 19.1.2020 mennessä.

 

Vastaavia työnjohtajia pääkaupunkiseudulle ja pirkanmaalle

Vastaavana työnjohtajana vastaat työmaan turvallisesta toteuttamisesta ajallisten, laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Johdat työmaata tavoitteellisesti ja johtamisellasi varmistat, että alaisesi ja yhteistyökumppanisi voivat toteuttaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti.

Olet ennakkoluuloton rakentaja, joka haluaa kehittää ja tehostaa alan perinteisiä toimintatapoja ja työmenetelmiä. Sinulla on tapana suunnitella asioita ennakkoon, sekä osaat organisoida ja neuvotella asioista tavoitteiden saavuttamiseksi.

Odotamme sinulta rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa ja 3-4 vuoden työkokemusta.

 

TYÖN­JOH­TO­HAR­JOIT­TE­LI­JOI­TA

pääkaupunkiseudulle, Tampereelle ja Joensuun seudulle

Työskentelet yhdessä kokeneen työnjohtomme kanssa, jolta saat tukea tekemiseesi. Pääset oppimaan uusia asioita niin rakentamisesta kuin kustannustenhallinnasta sekä tilaustoiminnasta että alihankkijoiden kanssa työskentelystä. Meillä pääset kiinni tekemisen meininkiin ja arvostamme oma-aloitteisuutta ja oikeaa asennetta ja ennakkoluulottomuutta rakennusalan ammattilaiseksi kasvamisessa.

Meillä on myös mahdollisuus tehdä opintoihisi liittyä diplomi- tai lopputyö.

 

Työsuhteen kesto

Työsuhteet ovat vakituisia ja alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset

Lähetä meille vapaamuotoinen, mielellään kuvallinen, hakemus palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta. Kerro itsestäsi ja työsaavutuksistasi, liitä mukaan CV.

Lisätietoja

tehtävistä antaa arkipäivisin klo 8-16:

Toimitusjohtaja Teemu Auvinen p. 0400 163413.