M-merkki
Rekry

Vapaat työpaikat

Tervetuloa mukaan Mastereiden porukkaan!

Haemme liiketoiminnan kasvaessa uusia työntekijöitä.

Master Kodit Oy on kasvava rakennusliike, joka kuuluu Master Yhtiöt Oy -konserniin. Kohteemme ovat 1.000 m2:n rivitaloista aina 3.500 m2:n kerrostaloihin.

 

Vastaava työnjohtaja Pääkaupunkiseudulle

Vastaavana työnjohtajana vastaat työmaan turvallisesta toteuttamisesta ajallisten, laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Johdat työmaata tavoitteellisesti ja johtamisellasi varmistat, että alaisesi ja yhteistyökumppanisi voivat toteuttaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti.

Olet ennakkoluuloton rakentaja, joka haluaa kehittää ja tehostaa alan perinteisiä toimintatapoja ja työmenetelmiä. Sinulla on tapana suunnitella asioita ennakkoon, sekä osaat organisoida ja neuvotella asioista tavoitteiden saavuttamiseksi.

Odotamme sinulta rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa ja 3-4 vuoden työkokemusta.

 

Asuntomyyjä Pääkaupunkiseudulle

Tehtävänäsi on hoitaa kohteiden esittelyt, myynti ja kaupat. Voit toimia myös osa-aikaisena.

Odotamme sinulta myyntihenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja rakennusalan tuntemusta. LKV tutkinto on eduksi. Arvostamme oikeaa asennetta ja halua kehittyä alan ammattilaiseksi.

 

Myyntipäällikkö Pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle

Tehtävänäsi on myydä 100 asuntoa vuodessa! Vastaat pääkaupunkiseudun sekä Pirkanmaan asuntojen myynnistä. Olet mukana kohteiden suunnittelusta luovutukseen asti. Pystyt ideoimaan ja toteuttamaan kohteen markkinoinnin ja myynnin tehokkaasti.

Odotamme sinulta myyntihenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja rakennusalan tuntemusta. LKV tutkinto on eduksi. Arvostamme oikeaa asennetta ja halua kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän avainroolissa kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa.

 

Työsuhteen kesto

Työsuhteet ovat vakituisia ja alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta. Kerro itsestäsi ja työsaavutuksistasi, liitä mukaan CV.

Lisätietoja

tehtävästä antaa arkipäivisin klo 8-16:

Toimitusjohtaja Teemu Auvinen p. 0400 163413.