M-merkki
Rekry

Vastaavia työnjohtajia Pääkaupunkiseudulle ja työmaamestaria/-insinööriä Järvenpäähän

Tervetuloa mukaan Mastereiden porukkaan!

Haemme liiketoiminnan kasvaessa vastaavia työnjohtajia Pääkaupunkiseudulle ja työmaamestaria/-insinööriä Järvenpäähän.

Master Kodit Oy on kasvava rakennusliike, joka kuuluu Master Yhtiöt Oy -konserniin. Kohteemme ovat 1.000 m2:n rivitaloista aina 3.500 m2:n kerrostaloihin.

Vastaava työnjohtaja

Vastaavana työnjohtajana vastaat työmaan turvallisesta toteuttamisesta ajallisten, laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Johdat työmaata tavoitteellisesti ja johtamisellasi varmistat, että alaisesi ja yhteistyökumppanisi voivat toteuttaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti.

Työmaamestari/-insinööri

Työmaamestarina/-insinöörinä päätehtävänäsi ovat päivittäinen työnjohto työmaalla, laadittujen aliurakkasopimusten sopimuksenmukaisuuden valvonta, aikataulujen ja työjärjestyksien suunnittelu, sekä työmaan turvallisuudesta ja rakentamisen laadusta huolehtiminen.

Odotuksemme

Olet ennakkoluuloton rakentaja, joka haluaa kehittää ja tehostaa alan perinteisiä toimintatapoja ja työmenetelmiä. Sinulla on tapana suunnitella asioita ennakkoon, sekä osaat organisoida ja neuvotella asioista tavoitteiden saavuttamiseksi.

Molemmilta odotamme:
– Rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa
– 3-4 vuoden työkokemusta

Työsuhteen kesto

Työsuhteet ovat vakituisia ja alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta. Kerro itsestäsi ja työsaavutuksistasi, liitä mukaan CV.

Lisätietoja

tehtävästä antaa:

Toimitusjohtaja Teemu Auvinen p. 0400 163413.