Asunto Oy

Vantaan Viherkaarre

Ajolenkki 16, 01700 Vantaa

 

Kuvaus

Asunto Oy Vantaan Viherkaarre valmistui maaliskuun lopulla 2022 Keimolaan entisen moottorirata-alueen läheisyyteen. Luonnonläheisyys ja toimivat tilaratkaisut ovat keskeisessä osassa tätä kohdetta.  Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka pitää jalat lämpiminä talven pakkasillakin. Kesällä voi nauttia auringosta omalla isolla terassilla grillaillen ja yhteistä aikaa viettäen. Puustellin laadukkaat keittiöt tarjoavat kokilleen hyvin lasku- ja säilytystilaa. Keittiö avautuu olohuoneeseen luoden avaran yhteisen oleskelualueen. Omassa saunassa on mukava rentoutua päivän päätteeksi.  

Yhtiö koostuu viidestä erillistalosta, kahdesta paritalosta ja 15 rivitaloasunnosta. Kaikki asunnot ovat kolmioita tai neliöitä. Täällä saa viettää laatuaikaa perheen kanssa ja nauttia asumisen helppoudesta erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.

Asunnon myyntihintaan kuuluvalta autopaikalta pääsee muutamassa minuutissa Hämeenlinnanväylälle ja Kehä III:lle. Keimolanmäen ja Kivistön alue tarjoaa hyvät päiväkodit ja koulut sekä arjen peruspalvelut. Isompia ostoksia varten reilun kymmenen minuutin ajomatkan päässä ovat esimerkiksi Kauppakeskus Jumbo ja Tammiston ostosalue. Sähköautoilijoille on myynnissä myös latauspaikkoja.

Kaikki asunnot ovat myyty.

Lisätietoa alueesta

https://www.vantaa.fi/asuminen_ja_ymparisto/kaavoitus_ja_maankaytto/suuralueet_ja_kaupunginosat/kivisto/kiviston_keskusta_ja_keimolanmaki

https://www.vantaa.fi/asuminen_ja_ymparisto/kaavoitus_ja_maankaytto/suuralueet_ja_kaupunginosat/kivisto

 

Lataa materiaalit

Lisätietoja

alt-name
Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu Master Kodit

Puh. 0400 199 676

asiakaspalvelu@masterkodit.fi

Lähetä viesti