Asunto Oy

Kangasalan Veturi

Junatie 36, 36240 Kangasala
Asunto Oy Kangasalan Veturi valmistuu Tampereen rajan tuntumaan monipuolisten palveluiden ja mahtavien liikenneyhteyksien äärelle.

 

Kuvaus

Asunto Oy Kangasalan Veturi valmistuu loistavalle sijainnille noin kymmenen kilometrin ajomatkan päähän Tampereen keskustasta maaliskuun lopussa 2022. Kohteesta on monipuoliset kulkuyhteydet myös lähellä sijaitseviin palveluihin, sillä Kangasalan tielle ja bussipysäkille on matkaa vain kivenheiton verran. Rivitalon ja neljäkerroksisen kerrostalon kokonaisuus muodostaa viihtyisän piha-alueen, jossa on tilaa niin autoille kuin polkupyörillekin.  

Kerrostalon alimman kerroksen 101 m² tilava asunto on vielä saatavilla! Asunnossa on kolme makuuhuonetta ja erillinen kodinhoitohuone perheen pyykkihuoltoa varten. Tilava lasitettu terassi on kuin ylimääräinen olohuone ja pieni piha-alue tekee tästä lähes rivitalomaisen kodin. Autokatospaikkoja on myös saatavilla!

Tässä kohteessa toteutuu laadukas ja nykyaikainen asuminen luonnon helmassa, palveluiden äärellä. Kaukolämpö takaa tasaisen lämmöntuoton ja vesikiertoinen lattialämmitys lämmittää mukavasti varpaita talvellakin. Modernit tilaratkaisut ja nykyaikaiset kodinkoneet tuovat omaan kotiin luksusta. Rentoutuminen lähimetsän lenkkipoluilla palauttaa päivän askareiden jälkeen.

Aamulla töihin mennessään on nopeaa ja vaivatonta viedä lapset noin 700 metrin päässä sijaitsevaan päiväkotiin. Ala- ja yläkoululaisilla puolestaan on lyhyt, noin kilometrin mittainen, koulumatka kävellen tai pyöräillen. Lisäksi arkeen tuo sujuvuutta ja helppoutta oma lähikauppa Sale, noin kilometrin päässä sijaitsevat isommat kaupat kuten Prisma, Hong Kong ja Jysk, sekä 500 metrin päässä sijaitseva Vatialan terveysasema.

Alueella on harrastusmahdollisuuksia jokaiselle. Urheiluseurat, ratsastuskoulut, jäähalli ja uimahalli tarjoavat liikkujalle iloa. Liikunnan lisäksi upeita harrastusmahdollisuuksia musiikista käsitöihin ja vieraisiin kieliin tarjoaa mm. Kansalaisopisto.

Kustannukset

Hoitovastikearvio: 3,50 €/m²/kk

Tontin vuokravastikearvio: 1,25 €/m²/kk

Rahoitusvastikearvio:

  • Rahoitusvastikearvio 30.6.2023 saakka 0,191€/osake/kk
  • Rahoitusvastikearvio 1.7.2023 eteenpäin 0,191€/osake/kk + 0,67€/osake/kk = 0,861€/osake/kk (asuntojen osakemäärät näet hinnastosta tai kysymällä myyjältä).

Autokatospaikka: 7 900 €

 

Kysy lisää tai varaa yksityisesittely

alt-name
Autan mielelläni, ota siis yhteyttä!

Asiakaspalvelu Master Kodit

Puh. 0400 199 676

asiakaspalvelu@masterkodit.fi

Lähetä viesti