Asunto Oy

Järvenpään Peltola

Vanha valtatie 60, 04410 Järvenpää
Luonnon lähellä Peltolassa

 

Järvenpään Peltolaan on tulossa ennakkomarkkinointiin valoisia rivi- ja luhtitaloja keväällä 2023. Asunto Oy Järvenpään Peltolasta voit valita itsellesi kodin aina kompaktista yksiöstä tilavaan neliöön. Jokaiseen asuntoon kuuluu autopistokepaikka ja rivitaloihin oma huoneistokohtainen varasto sisäänkäynnin yhteydessä. Suurimpaan osaan asunnoista kuuluu myös pieni piha-alue. Yhtiön 34 asuntoa rakentuu valinnaiselle vuokratontille, joka on mahdollista lunastaa. Asunnon pintamateriaalit ovat valittavissa monipuolisesta Puustellin ja Laattapisteen valikoimistamme. Saat tehdä kodistasi juuri sinun näköisesi! Täällä saat nauttia pientaloasumisen eduista, ilman suuria pihatöitä ja remonttihuolia.

Peltola on suosittua pientaloaluetta, jossa loistavat ulkoilumaastot alkavat aivan kotiovelta. Läheltä löytyvät Paavonpolun pyöräily- ja lenkkeilymaastot, jotka ovat talvisin hiihtäjien käytössä. Paavonpolun varrelta löytyvät myös laavu- ja nuotiopaikat retkeilijöille. K-Supermarket Peltola on reilun kilometrin päässä ja Järvenpään keskustaan on matkaa 4 km. Järvenpään monitoimihalli ja maailman parhaaksi ruokakaupaksi valittu Järvenpään Citymarket ovat noin 3 kilometrin päässä. Lähin juna-asema löytyy Haarajoelta, parin kilometrin päästä ja junamatka Helsinkiin kestään noin puoli tuntia.

Kohteen arvioitu valmistuminen on syksyllä 2024.

Liity Peltolan postituslistalle ja saat kuulla kohteen etenemisestä ja ennakkomarkkinoinnin alkamisesta ensimmäisten joukossa!

Liity postituslistalle

alt-name
Ota siis yhteyttä!

Lähetä viesti

Askeleet uuteen kotiisi

Etkö löytänyt sopivaa asuntoa?

Katso myös nämä kohteet

Vapaana
0/0
Helsinki

Muonamiehentie

Kysy tarjousta, niin räätälöidään yrityksesi tarpeeseen sopivat tilat!
Vapaana
25/34
Nurmijärvi
Myynnissä
Asunto Oy

Klaukkalan Lippu

Kerrostaloasuntoja Viirinlaaksoon Klaukkalan parhaalle paikalle
Vapaana
6/38
Tuusula
Myynnissä
Asunto Oy

Tuusulan Kenraali

Vielä muutama asunto vapaana Tuusulan parhaalta paikalta!
Vapaana
19/23
Vantaa
Myynnissä
Asunto Oy

Vantaan Vauhti

Vantaan Vauhdissa luonto alkaa kotiovelta - tyylikästä asumista luonnonsuojelualueen vieressä