Asunto Oy

JÄRVENPÄÄN ELOVAINIO

Rehtorinkatu 4, 04400 Järvenpää
Heti muuttovalmiita asuntoja Järvenpään Lepolassa!

Kuvaus

Loppuvuodesta 2020 Lepolan kaupunginosaan valmistui Asunto Oy Järvenpään Elovainio, joka koostuu 50:stä tasokkaasti, esteettömästi ja nykyaikaisesti varustellusta asunnosta. Asuinalue rakentuu rengasmaisesti kuudesta luhtitalosta ja yhdestä rivitalosta. Nyt jäljellä on vielä muutamia asuntoja, katso ajantasainen listaus alempaa.

Asunnoissa tilaratkaisut ovat toimivia ja toisen kerroksen valoullakot hyödyntävät tehokkaasti koko asunnon neliöt. Lattialämmitys pitää varpaat lämpiminä talvellakin ja laadukkaat rakennusmateriaalit kestävät sekä aikaa että katseita. Koko taloyhtiö on esteetön asuntojen leveiden kulkutilojen ja luhtikäytäville nousevan hissin ansiosta. Yhdessä talot luovat viihtyisän sisäpihan, jonka kesäkeittiössä, hyötypuutarhassa ja aurinkoterassilla voi viettää yhteistä aikaa. Asuntoja on saatavilla ranskalaisella tai tavallisella parvekkeella sekä omalla katetulla terassilla, jossa voit nauttia kesän aurinkoisista päivistä.

Asunto Oy Järvenpään Elovainio sijaitsee upeassa kulttuurimiljöössä Tuusulanjärven, Ratsastuskeskus Ainon ja vanhojen taiteilijakotien läheisyydessä. Omasta pihasta kävelee nopeasti peltoaukeiden läpi uimarannalle tai viettämään aikaa kauniiseen Rantapuistoon. Alueen kahvilat ja ravintolat sekä Rantapuiston tapahtumat viihdyttävät alueen asukkaita.

Myös arki tässä taloyhtiössä on helppoa. Kaikki keskustan palvelut ovat vain kilometrin päässä ja juna-asemalle kävelee reilussa kymmenessä minuutissa. Alueella on useita päiväkoteja ja kouluja sekä lähin bussipysäkki vain 200 metrin päässä Sibeliuksenväylän varrella. Autolla ajaa nopeasti niin Tuusulan suuntaan kuin Lahden moottoritiellekin.

Kustannukset

Oma tontti

Hoitovastike: 3,50 €/m²/kk

Rahoitusvastike:

  • 30.6.2021 saakka 1,98 €/m²/kk (korko)
  • 1.7.2021 eteenpäin 1,98 €/m²/kk (korko) + 8,59 €/m²/kk (lainanlyhennys) = 10,57 €/m²/kk

Autopistokepaikka: 2 500 €, hoitovastike n. 8,80€/kk

Asuntojen myynti

Asunnot ovat valmiita ja myydään suoraan ilman varauslistaa. Katso saatavilla olevat asunnot listauksesta ja ota yhteyttä!

 

alt-name

Kysy lisää tai varaa yksityisesittely

alt-name
Autan mielelläni, ota siis yhteyttä!

Lähetä viesti