Asunto Oy

TAMPEREEN LINTUHYTTI

Lintuhytinkatu 21, 33720 Tampere
Asunto Oy Tampereen Lintuhytti sijaitsee Hervantajärven kauniissa maisemissa uudella luonnonläheisellä Lintuhytin asuinalueella.


Asunto Oy Tampereen Lintuhytin talot on rakennettu upeaan kaarimuodostelmaan, jolloin terassi-, piha- ja leikkialueet ovat suojaisat ja turvalliset. Tästä taloyhtiöstä löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan, nykyaikaisen kodin.

Kuvaus

Kolmesta rivi- ja luhtitalosta koostuvassa taloyhtiössä 30 asuntoa; yksikerroksisia 32 m² yksiöitä, 41 m² kaksioita, kaksikerroksisia 78 m² kolmioita ja 95 m² neliöitä.

Asuntojen lattioita verhoaa tyylikäs ja kestävä vinyylilankku ja seinät maalataan harmonisin sävyin. Asunnoissa kunnioitetaan korkealuokkaista rakentamista: keittiöt ovat täydellisesti varusteltuja ja vastaavat vaativankin kokin unelmiin. Kylpyhuoneet ovat viihtyisiä ja toimivia, ja saunat paneloidaan upein tervaleppäpaneelein.

Ympäristö sopii luontoa rakastavalle: Hervantajärven ja Makkarajärven kauniit maisemat ja ulkoilumahdollisuudet sijaitsevat lähistöllä. Alueella on paljon metsiä sienestykseen ja marjastukseen.

Lisätietoja

Tampereen seudun raitioteitä rakennetaan parhaillaan. Asunto Oy Tampereen Lintuhytistä tulee matkaa raitiovaunupysäkille noin 1400 m. Tutustu Hervannan alueen suunnitelmiin ja aikatauluihin tarkemmin osoitteessa https://raitiotieallianssi.fi/rakentaminen/nain-rakennamme/.

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! 

alt-name

Kysy lisää tai varaa yksityisesittely

alt-name
Autan mielelläni, ota siis yhteyttä!

Lähetä viesti