Asunto Oy

KONTIOLAHDEN KIELO

Asuntorinteentie 4B B
Moderneja pari- ja rivitaloasuntoja Lehmon Kankaan uudella alueella.


Syksyllä 2019 Lehmon Kankaan uudelle alueelle valmistui moderni rivitaloyhtiö Asunto Oy Kontiolahden Kielo. Lehmon Kangas on kasvava ja kehittyvä alue: päiväkoti ja koulu sijaitsevat noin kilometrin päässä, Raatekankaan alue ruokakauppoineen ja palveluineen alle neljän kilometrin etäisyydellä.

Kohteessa on asuntoja vielä vapaana, joten tule sinäkin rakentamaan uutta elämää uudella alueella!

Kuvaus

Paritalosta ja kolmesta rivitalosta koostuva taloyhtiö tarjoaa modernia ja tilavaa asumista luonnon keskellä. Taloyhtiö koostuu valoisista ja tyylikkäistä kaksioista, kolmioista ja neliöistä. Jokaiseen huoneistoon kuuluu sauna ja tilava terassi.

Asunnoissa käytetään ajattomia ja tyylikkäitä pintamateriaaleja, joiden korkealuokkaisuus tuo lisäarvoa asumiskokemukselle. Asuntojen lämmitysmuoto on edullinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Lähistöllä voi nauttia metsän rauhasta: vieressä sijaitsevalta Utranharjun alueelta löytyy upeita lenkkeilymaastoja, laavu sekä hoidettuja hiihtolatuja. Taloyhtiön lähettyvillä on myös urheilukenttä ja kuntosali.

Kontiolahden Kielo tarjoaa rauhallista asumista urbaanille ihmiselle, joka arvostaa monipuolisia palveluita ja hyviä ulkoilumahdollisuuksia. Joensuun keskustaan on matkaa vain viisi kilometriä.

alt-name

Lataa materiaalit

Kysy lisää tai varaa yksityisesittely

alt-name
Autan mielelläni, ota siis yhteyttä!

Lähetä viesti